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The White Earth Band of Ojibwe Legally Recognized the Rights of Wild Rice. Here’s Why by Winona LaDuke — YES! Magazine
Manoomin (“wild rice”) now has legal rights. At the close of 2018, the White Earth band of Ojibwe passed a law formally recognizing the Rights of Manoomin. According to a resolution, these rights were recognized because “it has become necessary to provide a legal basis to protect wild rice and fresh water resources as part of our primary treaty foods for future generations.”

This law begins to address that inequality, and challenges the inadequacy of U.S. and Canadian legal systems. “Remember, at one time, neither an Indian nor a Black person was considered a human under the law,” Bibeau reminds us. “Legal systems can and will change,” and in the meantime, the Ojibwe move forward.
Native_American  Indian  wild  rice  legal  rights 
20 days ago by Quercki
Fettschlau statt fettarm | Dr. Feil
Das Fleisch von Tieren aus Masthaltung enthält eine hohe Menge an Arachidonsäure, die ein starker Entzündungsantreiber im Körper ist. Der Arachidonsäuregehalt sollte daher im verzehrten Lebensmittel möglichst klein sein. Wir empfehlen deshalb vor allem Rind (am besten Weiderind) und Wild und nur selten handelsübliches Hühner-, Puten- und Schweinefleisch. Da Fleisch jedoch auch Harnsäure enthält, sollten Sie Fleisch nicht mehr als 3 mal pro Woche essen.
nutrition  Fleisch  PROs  CONs  Arachidonsäure  Mastfleisch  Wild  Rind  Harnsäure  health 
4 weeks ago by snearch

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