ernährung   1285

« earlier    

«Man ist, was man nicht isst» | Tamedia
Hanni Rützler erforscht seit 20 Jahren unser Essverhalten – und bleibt dabei erstaunlich optimistisch. Über die Rückkehr der Menschen in die Küche.
Ernährung  News  Trend  Essverhalten 
2 days ago by Einfach_Essen
The Calorie Myth – Featured Stories – Medium
In the early 1800s, one man invented calories by burning food in his bathtub. Now the Western world has turned calorie counting into a religion. Here’s a look at why this system is leading us astray.
ernährung  kalorien 
20 days ago by leitmedium
FAO - News Article: The biodiversity that is crucial for our food and agriculture is disappearing by the day
The biodiversity that is crucial for our food and agriculture is disappearing by the day -==- FAO launches the first-ever global report on the state of biodiversity that underpins our food systems
biodiversity  klimawandel  umwelt  ernährung 
20 days ago by jchris
Flexi-Carb goes Vollwert? - UGB-Gesundheitsberatung
Die viel diskutierte Low-Carb-Ernährung kommt nun in veränderter Form daher: Mit seinem Flexi-Carb-Konzept lockert Professor Nicolai Worm die Kohlenhydratbeschränkung. Doch auch die neue Variante ist weder zeitgemäß noch wissenschaftliches Neuland. (Leitzmann)
ernährung 
5 weeks ago by jchris
Zero
App zum leichteren Intervallfasten. ist super
app  fasten  intervallfasten  ios  gesundheit  ernährung 
7 weeks ago by salomon74
For Good Health; Say “Cheese,” Please! | Psychology Today
A new study recently released revealed that just 30 g daily of a Parmesan-like Italian cheese, Grana Padano, lowered blood pressure as effectively as the typically prescribed antihypertensive pharmaceutical. This occurred, even though the cheese contained the equivalent amount of sodium that would be found in consuming a 1 ounce serving of potato chips.
ernährung  gesundheit 
9 weeks ago by jchris

« earlier    

related tags

2019  abstimmung  all  aluminium  app  astronaut  bbq  bio  biodiversity  blumenkohl  cancer  carb  carnivore  daten  discussion  dokumentation  eisen  ernährungswissenschaft  essen  essverhalten  ethics  fasten  female  fisch  fleisch  food  foodtrend  forschung  frau  gesundheit  getreide  guide  healing  health  healthy  herrmann  holistic  händler  initiative  insekten  intervallfasten  ios  kalorien  keto  klimawandel  kochen  käse  lebensmittel  lebensmittelproduktion  lecker  low  mais  medicine  more  mythos  müdigkeit  nachhaltigkeit  nahrung  nahrungsergänzungsmittel  nahrungsmittel  news  nutrition  palmöl  pollmer_udo  protein  reis  ressourcen  rezept  rezepte  salz  schnecke  schule  schweiz  service  shop  soja  spirulina  sport  text  tierhaltung  trend  umwelt  umweltschutz  vegan  verbraucherzentrale  verpflegung  video  videos  volksinitiative  wein  weinbergschnecke  weizen  weltall  welternährung  weltraum  wissenschaft  zukunft  ökologie 

Copy this bookmark:



description:


tags: